Livrarea produselor:

Livrarea se va face prin intermediul unei firme de curierarat rapid, agreata de administratorii site-ului (partenerii zazazu.ro sunt GLS Romania si DRAGON STAR CURIER). Livrarea se face intr-un interval de aproximativ 3-7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Livrarea comenzilor depinde in cea mai mare masura de volumul comenzilor dar și de firmele de curierat. Zazazu.ro nu isi asuma raspunderea pentru comenzile ce nu se pot livra din vina exclusiva a curierului sau a clientului. Comenzile din Jud. Sibiu pot fi livrate si de partenerii sau reprezentantii site-ului. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a cere confirmarea comenzilor prin contactarea clientilor telefonic sau prin E-Mail, inainte de efectuarea livrarii. Daca pentru confirmarea comenzii reprezentantii zazazu.ro nu pot lua legatura cu clientul telefonic sau prin email, aceasta se va anula.

Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzi ce depășesc suma de 150 lei. Livrarea comenzilor cu o valoare de sub 150 lei va avea un cost de 25 lei. Utilizatorul are obligația de a completa corect adresa, codul postal, persoana de contact si număr de telefon. Curierul, va incerca, contractual, livrarea coletului de doua ori. Daca din diverse motive, coletul nu poate fi livrat de catre curier, comanda este considerata anulata, iar costul de transport (dus) este suportat de Vânzător. Costul pentru transportul returului este suportat de către Utilizator.

ATENȚIE: Nu exista posibilitatea de a verifica produsele înainte!

In cazul in care clientul a optat pentru ridicarea produsului din magazin, produsele se pot ridica direct din Magazinul fizic Zazazu, Str Morilor Nr. 47, Sibiu. Termenul de ridicare este de 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Clientul este informat telefonic sau prin e-mail de echipa zazazu.ro de indata ce produsul este disponibil pentru ridicare.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare al produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17:00 vor fi procesate incepand cu prima zi lucrătoare din săptămâna care urmează.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri. Inainte de a primi coletul, Utilizatorul va fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Modalități de plată:

Pentru a achita produsele comandate pe zazazu.ro, aveți la dispoziție mai multe opțiuni: Produsele comandate de pe site-ul zazazu.ro se pot plati catre curier prin ramburs, reprezentantilor firmei SC Zazazu Deco SRL in cazul ridicării direct din magazinul Zazazu Sibiu de către client, online prin Card bancar VISA sau Mastercard sau prin ordin de plată direct în contul companiei. Se poate solicita de către vânzător plata in avans (prin transfer bancar/ ordin de plata) pentru anumite produse (produse voluminoase și/sau sensibile ce se pot livra doar prin bursa de transport).

Plata prin card bancar

Serviciul de plati online este complet securizat. SC Zazazu Deco SRL colaboreaza cu procesatorul de plati MobilPay oferit de Netopia Payments. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. Zazazu.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardurile bancare ale Utilizatorilor. MobilPay este o companie privata cu capital strain, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/9218/07.06.2004 si numar de identificare fiscala RO16490162.