Conform cerinţelor Regulamentului general privind datele personale (GDPR) și ale legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice şi toate actele normative care reglementează aceste operațiuni, SC Zazazu Deco SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Zazazu.ro, online shop care apartine firmei S.C Zazazu Deco S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având număr de ordine în Registrul Comerțului J32/1601/19.11.2020, cod unic de înregistrare fiscală 43353154, având sediul social în Sibiu, Str. Călțun, nr. 6, ap. 1, jud. Sibiu, este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

SC ZAZAZU DECO SRL 
Str. Călțun, nr. 6, ap. 1, jud. Sibiu
Reg.Com J32/1601/19.11.2020
CUI 433353154

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE).Scopul colectării datelor este desfășurarea în condiții optime a serviciilor si produselor pe care vi le oferim. Datele personale pe care le colectăm sunt cele pe care ni le furnizați în vederea accesului la serviciile noastre. 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Această Notificare a fost creata pentru a informa persoanele („Persoanele vizate”) despre datele cu caracter personal colectate de către S.C Zazazu Deco S.R.L. în decursul activităţii sale, motivul prelucrării şi felul în care sunt utilizate astfel de date.
Ne rezervăm dreptul de a actualiza şi modifica această instiintare privind confidenţialitatea, precum şi Politica noastră privind Protecţia datelor cu caracter personal la anumite intervale de timp.
Cum colectăm Datele cu caracter personal?
Colectam datele cu caracter personal pe care ni le oferiţi direct, prin completarea formularului prin care vi se solicită informaţii în legătură cu produsele noastre, pe site-ul www.zazazu.ro sau în timp ce ne vizitaţi ori vă întâlniţi cu consultantii noştri in magazin.
Colectăm, de asemenea, date cu caracter personal de la dvs. sau de la organizaţia dvs. în timpul executării contractelor.
1.Politica prelucrarii datelor cu caracter personal
wwww.zazazu.ro, magazin online cu articole de mobilier si decoratiuni, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client care achizitioneaza produsele comercializate de S.C Zazazu Deco S.R.L.
Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, www.zazazu.ro administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.
Orice informatie furnizata de catre comparator va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de www.zazazu.ro in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date la cererea dumneavoastra scrisa prin email si trimisa la adresa office@zazazu.ro
2.Scopul colectarii datelor
Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator magazinului online www.zazazu.ro, vor ramane in proprietatea www.zazazu.ro. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti si se folosesc exclusiv pentru emiterea facturilor fiscale. De asemenea, cumparatorul este direct raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator si parola si este de acord sa-si asume intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site-ul www.zazazu.ro cu contul si parola respectiva. In cazul in care cumparatorul suspecteaza ca, din diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidentialitatea acestor date de acces este in pericol, este rugat sa ne contacteze pe adresa de e-mail: office@zazazu.ro.
Datele si informațiile colectate privesc de regulă date primare necesare scopului descris anterior, respectiv: nume, prenume, data nașterii, domiciliul, telefonul, e-mail, serie buletin, cnp. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate. Aceste date se stochează pe periodele de valabilitate a comenzilor (emitere - livrare). De asemenea, datele se vor tine si pe durata arhivării documentelor potrivit normelor în vigoare și până la exercitarea dreptului de opoziție conform art. 15 (2) din legea 677/2001.
Completarea formularului de creare de cont sau de comandă cu datele dumneavoastră presupune acordul implicit și necondiționat ca datele dumneavoastra personale să fie incluse în baza de date www.zazazu.ro.
Renunțarea la acțiunea de a completa formularele de creare de cont și / sau de comandă cu datele dvs. este asimilat refuzului dvs. privind cumpararea produselor oferite de www.zazazu.ro.
3.Securitatea datelor colectate si procesate
www.zazazu.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate angajatiilor si procedurilor de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal al clientiilor, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.
Inregistrarea si autentificarea pe www.zazazu.ro implica ID si parola.
4.Feedback si reclamatii
Utilizatorii www.zazazu.ro pot trimite intrebari, reclamatii si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact, social media (pe pagina noastra de facebook), email (office@zazazu.ro) si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al clientilor.