Cumparatorul are dreptul la retur, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului urmand procedura descrisa mai jos. Returul oricarui produs se va efectua în aceleași condiții decente în care a foost primit coletul (nu deteriorat, nu folosit, etc).


Renunțarea la produs este posibila in termen de 14 zile de la data primirii acestuia! INSCRIEREA RETURULUI CATRE FIRMELE DE CURIUERAT PARTENERE ESTE FACUTA DE CATRE CONSULTANTII ZAZAZU.RO. 


Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate de catre client in cazul in care nu este vorba de o reclamatie (produsul a ajuns defect sau cu probleme din transport). Clientul are obligatia sa pregateasca produsul pt ridicarea lui de catre curierul organizat de catre echipa zazazu.ro. Sesizarea returului de catre client se face prin mail la office@zazazu.ro specificand numarul de comanda sau in formularul de retur de pe site-ul zazazu.ro. Cererile de retur se proceseaza in termen de maxim 2-3 zile lucratoare de la primirea lor. 


Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de transportul si manipularea efectuate de catre client.


Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii S.C. ZAZAZU DECO SRL, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.


În cazul în care cumpărătorul realizează că produsul achiziționat nu este ceea ce și-a dorit, acesta are posibilitatea de a returna produsul respectiv optând pentru una din variantele:
1. Returnarea banilor în contul bancar personal in cazul platii prin ramburs in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea returului; returnarea banilor pe cardul de pe care s-a facut plata in cazul platii online prin card bancar in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea returului.
2. Înlocuirea produsului cu un altul (in limita stocului disponibil la momentul primirii de către magazin a coletului), contravaloarea acestuia fiind reglată in functie de caz. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice!
3. Emiterea unui cupon valoric pentru suma respectiva, care se poate folosi pe zazazu.ro pentru orice alta comanda.


ATENTIE: rambursarea baniilor se proceseaza DOAR DUPA CE PRODUSUL A AJUNS inapoi la depozitul ZAZAZU.RO.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile - daca e cazul, cu etichetele si prospecte intacte, fara semne de folosire si documentele –factura fiscal in original in scopul stornarii acesteia- care l-au insotit) si returnat prin curierul cu care colaboreaza S.C. Zazazu Deco SRL.


Politica pt colete refuzate dupa livrare


In cazul în care Utilizatorul refuza coletul la livrare, fara deschiderea lui, acesta este obligat obliga sa achite ca daune costului pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incalca prevederile "Termeni si conditii" de pe acest site.
SC Zazazu Deco SRL îsi rezervă dreptul de a refuza returnările expediate sau comunicate după limita perioadei de returnare sau articolele care nu se află în aceeaşi stare în care au fost primite.


Pentru alte informatii legate de returul produselor, ne puteti contacta prin e-Mail la office@zazazu.ro va rugam sa precizati numarul de comanda.