Utilizarea magazinului on-line zazazu.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții de aceea se recomandă citirea lor cu mare atenție. Site-ul zazazu.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. 

1. Definiții și termeni:

1.1. Zazazu.ro - aparține firmei S.C Zazazu Deco S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având număr de ordine în Registrul Comerțului J32/1601/19.11.2020, cod unic de înregistrare fiscală 43353154, având sediul social în Sibiu, Str. Călțun Nr.6, ap. 1, jud. Sibiu.

1.2. Vânzător - în magazinul on-line zazazu.ro, S.C Zazazu Deco S.R.L. are funcția de Vânzător.

1.3. Utilizator - orice persoană fizică/juridică care accesează website-ul zazazu.ro, în scopuri private sau profesionale și, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la Termenii și Condițiile Generale ale zazazu.ro.

1.4. Client - orice persoană fizică sau persoană juridică care are acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către zazazu.ro (electronic, telefonic, etc).

1.5. Cumpărător - orice persoană fizică/persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o comandă pe website-ul zazazu.ro

1.6. Cont - secțiunea din website-ul zazazu.ro compusă dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul acestuia pe Site (Comenzi, Facturi fiscale, Garanții, Istoric comenzi, Review-uri și Wishlist).

1.7. Wishlist - sau Favorite, reprezintă secțiunea din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să își creeze liste cu produsele favorite.

1.8. Website - reprezintă magazinul online zazazu.ro aparținând S.C Zazazu Deco S.R.L, cu domeniul zazazu.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind produsele oferite de către zazazu.ro.

1.9. Comanda - este un document electronic cu rolul de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul magazinului on-line zazazu.ro intenția de a achizitiona Produse de pe Site.

1.10. Recenzie - este evaluarea redactată de către deținătorul unui produs achiziționat de pe website-ul zazazu.ro pe baza experienței de utilizare a acestuia.

1.11. Newsletter - este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Promoțiilor/Ofertelor ce vizează Produsele oferite de către magazinul on-line zazazu.ro.

1.12. Conținut - este alcătuit din: Fotografiile, Textele, Descrierile, Datele tehnice, Prețurile care se regăsesc pe website-ul zazazu.ro

 

2. Drepturi de autor:

2.1. Întregul conținut al website-ului zazazu.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date este proprietatea S.C Zazazu Deco S.R.L și a furnizorilor săi și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea conținutului fără acordul scris S.C Zazazu Deco S.R.L, se pedepsește în conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, este interzis în mod express accesarea website-ului zazazu.ro în scopul copierii conținutului. Conținutul poate fi folosit numai cu acordul scris al S.C Zazazu Deco S.R.L

 

3. Declinarea Responsabilității:

3.1. Răspunderea limitată pentru conținutul SITE-ului. Magazinul on-line zazazu.ro proprietate a S.C Zazazu Deco S.R.L nu este responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate pe SITE. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

3.2. În cazul în care prețurile sau detaliile referitoare la produse/servicii au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse eronat în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat până la acel moment.

3.3. Specificațiile produselor afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori astfel zazazu.ro nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

3.4. În cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a unui produs/serviciu afișat pe site-ul zazazu.ro, valoarea maximă a obligațiilor S.C Zazazu Deco S.R.L față de client este valoarea sumelor încasate de Societate/Vânzător de la respectivul Client.

3.5. Prețurile produselor afișate pe SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Prețurile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din magazinul Zazazu. Toate produsele afișate pe magazinul on-line zazazu.ro sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentanții zazazu.ro vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca aspect și funcții apropiate de produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

3.6. SC Zazazu Deco SRL își rezervă dreptul să modifice și să completeze orice informație de pe magazinul on-line zazazu.ro

3.7. Toate problemele cauzate de produsele prezentate pe SITE-ul zazazu.ro se vor solutiona pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizarii în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

3.8. Vă informăm că eventualele reclamații privind diferențele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar dacă acestea se reclamă în primele 48 de ore de la momentul recepției produsului.

3.9. Vă informăm că înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare.

3.9.1. Produsele din magazinul online zazazu.ro sunt oferite in limita stocului disponibil. Mentionam ca este posibil ca in momentul plasarii comenzii online, produsul solicitat sa nu mai fie in stocul zazazu.ro. In acest caz, comanda se va anula si cumparatorul va fi contactat de un consultant zazazu.ro sau va fi informat prin e-mail despre anularea comenzii. In cazul in care Cumparatorul are indoieli in ceea ce priveste produsele zazazu.ro, acesta este sfatuit sa ne contacteze pentru informatii suplimentare prin email la office@zazazu.ro sau telefonic 0751910372.

 

4. Garanția produselor:

4.1. Toate produsele comercializate de către site-ul nostru zazazu.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

4.2. Cu garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație/remediere gratuite din partea producătorului sau a vânzătorului.

4.3 In cazul in care anumite detalii specifice despre caracteristicile fiecarui produs nu sunt furnizate pe site, acestea se pot solicita prin e-mail la office@zazazu.ro. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie zazazu.ro si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi solicitate de catre client prin e-mail, in caz ca ele nu au fost furnizate la livrarea produsului.

4.4. Zazazu.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari ale site-ului si structurii acestuia FARA notificare prealabila a membrilor sau clientilor. In limita Termenilor si Conditilor, zazazu.ro nu isi asuma responsabiliatea pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, sau alte cazuri aparte, care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu pot fi controlate de acesta.

4.5. Garantia si conformitatea produselor 

Noi, SC Zazazu Deco SRL cu sediul in Sibiu, str. Călțun, nr. 6, ap 1,  jud. Sibiu, inmatriculata la Registrul Comerțului cu J32/1601/19.11.2020 si cod unic de înregistrare fiscală 43353154, declaram pe propria raspundere, in calitate de vanzator ca mobilierul si decoratiunile comercializate de catre noi, care fac obiectul acestei declaratii, nu pun in pericol viata, sanatatea si securitatea consumatorilor, nu produc un impact negativ asupra mediului si respecta prevederile art. 5 din HG nr. 1022/2002.

4.6. Conditii generale ale garantiei

zazazu.ro in calitate de vanzator respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Clientii de la zazazu.ro pentru uz casnic. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, astfel cum aceasta a transpus Directiva 1999/44/CE privind vanzarea de bunuri de consum si garantiile conexe. Garantia se aplica doar daca produsul a fost manipulat si utilizat corespunzator de catre comparator.

zazazu.ro in calitate de vanzator acorda garantie care incepe de la data livrarii produselor de: mobilier si decoratiuni timp de 12 luni. Daca durata medie de utilizare a produselor este mai mica de 12 de luni, garantia se reduce la durata de utilizare. Orice reclamatie va fi insotita de factura emisa. In termenul de garantie Cumparatorul are dreptul de a cere repararea gratuita in 15 zile calendaristice sau inlocuirea produsului cu deficiente calitative, daca aceste deficiente nu sunt cauzate de nerespectarea de catre Cumparator a instructiunilor de utilizare si intretinere a produsului. Dupa livrarea produselor, toate coletele livrate trebuie desfacute si verificate de catre client dupa livrarea lor, in caz ca exista reclamatii cumpărătorul trebuie să le adeseze în scris, pe adresa de email office@zazazu.ro. Nu se iau in considerare reclamatiile care sunt trimise dupa termenul de 15 zile de la data primirii coletului de catre client. Nu se poate reclama deteriorarea produselor ca urmare a dezasamblarii folosind obiecte taioase sau dure (cutter/cutite).


5. Fraudă:

5.1. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul zazazu.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

6. Litigii:

6.1. Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societatea S.C Zazazu Deco S.R.L va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competente din România, de pe raza municipiului Sibiu, jud. Sibiu.

6.2. Pentru orice problemă aparută în relația cu S.C Zazazu Deco S.R.L, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la numărul de telefon 0751910372  și la adresa de e-mail: office@zazazu.ro .

 

7. Securitatea datelor personale:

7.1. Datele personale introduse de către Utilizator vor fi folosite de către Vânzător, numai în scopul declarat al acestui site.

7.2. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de cumunicare.

7.3. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

7.4. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C Zazazu Deco S.R.L  se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației comerciale dintre Utilizator și S.C Zazazu Deco S.R.L 

 

8. Disponibilitatea și prețul produselor:

8.1. Prețul produselor afișate pe site-ul zazazu.ro, sunt exprimate în LEI și conțin TVA. Prețurile de pe site-ul zazazu.ro nu includ cheltuielile de livrare!

8.2. Prețul de achiziție al produsului listat pe factură va fi acelasi cu pretul de pe site-ul zazazu.ro la momentul plasarii comenzii.

8.3. Preţurile produselor prezentate pe zazazu.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

8.4. S.C Zazazu Deco S.R.L  poate solicita Clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor care nu se află în stocul companiei și se aduc doar pe bază de comandă fermă din partea Utilizatorului. În situaţia în care Utilizatorul refuză achiziţia produsului la livrarea acestuia, el va pierde suma achitată în avans.

8.5. Toate ofertele şi produsele prezentate pe site-ul zazazu.ro sunt disponibile în limita stocului fizic.

 

9. Livrarea produselor:

9.1. Produsele comandate de pe site-ul zazazu.ro se pot plati catre curier prin ramburs, reprezentantilor firmei SC Zazazu Deco SRL in cazul ridicării direct din magazinul Zazazu Sibiu de către client, online prin card bancar, card de credit sau prin ordin de plată. Se poate solicita de către vânzător plata in avans (prin transfer bancar/ ordin de plata) pentru anumite produse (produse voluminoase și/sau sensibile ce se pot livra doar prin bursa de transport). 


Livrarea se va face prin intermediul unei firme de curierarat rapid, agreata de administratorii site-ului (partenerii zazazu.ro sunt GLS Romania si DRAGON STAR CURIER). Livrarea se face intr-un interval de aproximativ 3-7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Livrarea comenzilor depinde in cea mai mare masura de volumul comenzilor dar și de firmele de curierat. Zazazu.ro nu isi asuma raspunderea pentru comenzile ce nu se pot livra din vina exclusiva a curierului sau a clientului. Comenzile din Jud. Sibiu pot fi livrate si de partenerii sau reprezentantii site-ului. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a cere confirmarea comenzilor prin contactarea clientilor telefonic sau prin E-Mail, inainte de efectuarea livrarii. Daca pentru confirmarea comenzii reprezentantii zazazu.ro nu pot lua legatura cu clientul telefonic sau prin email, aceasta se va anula.


Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzi ce depășesc suma de 150 lei. Livrarea comenzilor cu o valoare de sub 150 lei va avea un cost de 25 lei. Utilizatorul are obligația de a completa corect adresa, codul postal, persoana de contact si număr de telefon. Curierul, va incerca, contractual, livrarea coletului de doua ori. Daca din diverse motive, coletul nu poate fi livrat de catre curier, comanda este considerata anulata, iar costul de transport (dus) este suportat de Vânzător. Costul pentru transportul returului este suportat de către Utilizator.


ATENȚIE: Nu exista posibilitatea de a verifica produsele înainte!


In cazul in care clientul a optat pentru ridicarea produsului din magazin, produsele se pot ridica direct din Magazinul fizic Zazazu, Str Morilor Nr. 47, Sibiu. Termenul de ridicare este de 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Clientul este informat telefonic sau prin e-mail de echipa zazazu.ro de indata ce produsul este disponibil pentru ridicare.


Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare al produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17:00 vor fi procesate incepand cu prima zi lucrătoare din săptămâna care urmează.


Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri. Inainte de a primi coletul, Utilizatorul va fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

9.2. Magazinul on-line zazazu.ro pune la dispoziția Utilizatorilor trei tipuri de livrare: Livrare prin curierat rapid, Livrare exclusivă prin echipa de livrări S.C Zazazu Deco S.R.L in orasul Sibiu și opțiunea de ridicarea din showroom-ul nostru, în funcție de opțiunea clientului.

9.3. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

9.3. Vânzătorul S.C Zazazu Deco S.R.L va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

9.4. S.C Zazazu Deco S.R.L  își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

9.5. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii. La livrare este necesară semnătura de primire a Clientului după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid sau a echipei de Livrare S.C Zazazu Deco S.R.L. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de către S.C Zazazu Deco S.R.L 

9.6. În perioada sărbătorilor de Paște, de Crăciun, Revelion, sau alte sărbători legale sau a evenimentului Black Friday, durata maximă de procesare a comenzilor poate crește.

9.7. Detaliile privind termenii și costurile de livrare se găsesc pe pagina destinată Livrării produselor. 

10. Modalități de plată:

10.1. Pentru a achita produsele comandate pe zazazu.ro, Utilizatorii au la dispoziție mai multe opțiuni:

- Plata numerar la ramburs.

- Plata online cu Card bancar VISA sau Mastercard (Acceptăm și unele programe de rate fără dobândă).

- Plata cu ordin de plată.

 

11. Returnarea produselor:

11.1. Dacă, din orice motiv, Utilizatorul nu este mulțumit de produsele livrate, acesta le poate returna în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care acesta a fost livrat de către curier sau de către echipa zazazu.ro de Livrări. Utilizatorul trebuie să solicite returul pe adresa de email office@zazazu.ro, specificând codul comenzii, motivul returului și adresa de ridicare. De asemenea, retururile se pot solicita și soluționa și în magazinul fizic Zazazu de pe strada Morilor nr. 47 Sibiu completând formularul de retur. Formularele completate după 14 zile calendaristice nu vor fi luate în considerare. 

11.2. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produsului.

 

Continuarea activitatii dumneavoastra pe site-ul zazazu.ro, presupune acordul cu Termenii și Conditiile zazazu.ro.

Consumatorul fiind definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul persoanelor juridice.